BOHO.WI


Genuin lyxbohemisk inredning från skogen. BOHO.WI jobbar med konstrik tidlös design och skapar produkter som blir vackrare med åren med intentionen att göra det möjligt för varje alster att leva vidare genom generationer.


En bohemisk touch

BOHO.WI är för dig som vill tillföra en bohemisk touch till ett vackert hem. Det spelar ingen roll om du i vanliga fall inreder i en modern-, lantlig- eller industriell stil, med BOHO.WI’s produkter kan du skapa det där personliga, oväntade komplementet som speglar kreativiteten och idérikedomen i dig.


Ett hållbart perspektiv

Vår intention är att ta ansvar för vårt miljömässiga avtryck genom att skapa produkter som fungerar över tid, både när det gäller design och hållbarhet. Vi har också valt att kompensera för påverkan på skogen genom att plantera två nya träd för varje kubik trä vi gör av med i vår produktion.

Vad är bohemisk inredning?

Det behövs inte mer än en snabb internetsökning för att konstatera att det finns ungefär lika många tolkningar av bohemisk inredningsstil, eller ”boho”, som det finns inredningsintresserade människor i världen.  Därför var det viktigt för oss att ringa in vad boho är för oss och därmed även fastställa på vilka premisser vårt skapande vilar:

Bohemisk inredning för BOHO.WI finns i skarven där det ihopsamlade, fyndade och återbrukade möter det kreativa och oväntade för att skapa det vackra, hållbara och genuina.