LAVENDEL KRIM - ETERISK OLJA 10ML

87 kr

Den här produkten är tillfälligt slut men skicka gärna  iväg ett mail till oss så håller vi dig uppdaterad om när den är tillbaka. :) 

Kontaktuppgifter hittar du under 'Kontakt'

Artikelnummer: EO8

Underbar eterisk olja från Crearome, LAVENDEL KRIM 10ml.


Mer om oljans egenskaper:

Lavendeloljan är lugnande och läkande på flera nivåer.

Mentalt fungerar oljan balanserande. Den har en rogivande effekt och hjälper oss att hitta harmoni. Doften av lavendel stimulerar en känsla av trygghet - att vara omhändertagen - och är fantastisk att använda vid oro, rädsla, låg självkänsla och dåligt självförtroende.

Lavendeloljan har även en rad fysiska användningsområden. Den kan bland annat hjälpa till att lindra besvär så som: torr hud, sår, eksem, psoriasis, insektsbett, bölder, acne, ömma muskler, reumatism, blåmärken, slag, mensvärk, magont, stress, huvudvärk och sömnproblem.


OBS. Dessa oljor är starkt koncentrerade och därmed mycket potenta. Sätt dig in i oljans alla egenskaper och användningsområden innan du exempelvis applicerar den på huden. En del oljor bör spädas med en basolja innan de används på huden. Observera även att vissa oljor INTE bör förtäras eller på annat sätt användas för invärtes bruk